Een paar dagen verder...
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
30 December 2017 | Griekenland, Lesbos
30 December 2017 - 17:38
Mieke Verheij:
Hoi Jan en Martina.
Het is eigenlijk te droevig om te lezen.
Jullie in de regen en de kou.
En wij warm binnen in de gezellige huizen.
Wat een tegenstelling hè.
Sterkte hoor.
Kees en Mieke -
30 December 2017 - 17:45
Familie Kok:
Hoi Jan
Wat een erbarmelijke situatie.Vreselijk dat er inderdaad niets meer van in het nieuws verschijnd.
Je vraagt je af hoe het hier moet veranderen Ik hoop dat je de kracht mag ontvangen om hier iets van licht in de duisternis te brengen ik neem mijn petje af voor het werk wat je hier doet.Bid en hoop meer kan ik er niet van maken. Ik wens je heel veel kracht toe .Ondanks allles hoop dat je een goede jaarwisseling zal hebben met weinig srtubbelingen.Tot volgend jaar
Lieve groet Jaap Astrid en Erick
30 December 2017 - 17:51
Govert-Jan, Fijanca En Gerda:
Hoi pa en Jan,
Wat een trieste bedoeling in het kamp. Het lijkt zo wel uitzichtloos voor velen. Bizar dat mensen hier al langer dan een jaar verblijven. Fijn dat jullie er toch zijn om wat voor deze mensen te kunnen betekenen. We blijven bidden voor de nood op Lesbos.
Warme en lieve groet van Fijanca, Gerda en Govert-Jan
30 December 2017 - 18:35
Wiesje Hofman:
Hoi Jan , heel erg wat daar allemaal gebeurd, dat is toch geen leven voor die mensen ..wat zullen ze blij zijn dat jullie er zijn ...wonen op een vuilnisbelt...hoe erg kan het zijn ..vreselijk
Ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat ik hier over moet schrijven op het moment, zo erg vindt ik het .
Ik zal in ieder geval voor jullie bidden ...dat er misschien wat verlichting mag komen , in deze situatie...
Ik wens je heel veel sterkte toe ...en ook de mensen die daar met jou werken .en uiteraard de mensen die deze ontberingen moeten aan gaan..lieve groet .Gerda & Jan ...weet niet of hij het leest...veel liefs ..en Gods zegen ...♥ -
31 December 2017 - 14:01
Terlouwtjes:
Hoi Jan.
Wat een heftige omstandigheden zeg. Fijn dat jij je, samen met de rest, inzet om het dragelijk te maken voor de mensen en een lichtje te mogen zijn.
Goede, veilige jaarwisseling toegewenst.
Groeten van Johan, Petra, Ewout , Talitha en Joachim. -
31 December 2017 - 14:23
Nelly En Adriaan:
GM broer, wat een verschrikking toch wat je daar weer allemaal meemaakt en dat je mensen tegenkomt die je de vorige keren ook al in het kamp hebt gezien om radeloos van te worden. En dan de erbarmelijke omstandigheden waarin jullie je werk moeten doen maar zeker ook waar deze mensen op dit moment in leven.
Wens je er veel kracht en goeds zegen bij.
kus van Nelly en Adriaan