Nog even en dan........
Blijf op de hoogte en volg Jan
10 April 2016 | China, Shangri-La
Nu zijn ze bezig met de herbouw en als wij komen is de keuken klaar. Zij zochten een kok om samen met Els het menu uit te breiden en nieuwe recepten aan te leren. Wegens het opkomende Europese toerisme willen ze nu ook Westerse menu’s op de kaart zetten.
Ze nemen jongeren in dienst die minder kans op werk hebben in de maatschappij. Het doel is om deze jongeren aan het werk te helpen. Jaap en Els worden uitgezonden door de gemeente van Bodegraven en Gouda, die hen ook financieel ondersteunen.
Het wordt voor ons ook wel een spannende tijd. We hopen daar te kunnen helpen en hen te ondersteunen. We weten dat we niet alleen gaan en Hij ons overal helpen wil. Het streven is om het restaurant half mei te openen en dat we ook daar nog bij kunnen helpen voordat we naar Nederland vertrekken.
We zouden het fijn vinden om daar nog wat spullen te kunnen kopen voor de inrichting van de keuken en/ of het restaurant. Mochten jullie hier aan bij willen dragen dan stellen we dit zeer op prijs.
We vliegen eerst naar Lijiang waar we 2 dagen verblijven om aan de hoogte te wennen, daarna komen Jaap en Els ons ophalen en rijden we naar Shangri-La op 3250 meter hoogte, waar het avontuur begint.
Via Waarbenjij.nu proberen we jullie weer op de hoogte te houden.
Hartelijke groeten Jan en Gerda.
10 April 2016 - 20:07
Gerard En Jeannette:
Gerda en Jan
Veel succes met de voorbereiding voor de reis naar Shangri-La.
Gerard en Jeannette -
10 April 2016 - 20:51
Heidi:
Spannend weer hoor! Benieuwd wat het jullie en China gaat brengen. Succes met alle voorbereidingen. Gelukkig zien we jullie nog voor jullie vertrekken.
Liefs H
10 April 2016 - 21:24
Rens:
Blessings -
11 April 2016 - 13:05
Mieke Verheij:
Hoi Gerda en Jan.
Wat is de tijd snel gegaan.
Nu zijn jullie al weer bezig mer de volgende uitdaging .
Succes met de voorbereidingen hoor.
Groetjes Kees en Mieke -
11 April 2016 - 13:34
Erica:
Hallo Gerda en Jan,
Vond het heel leuk dat jullie nog even tijd hadden om langs te komen,heel gezellig,wens jullie het allerbeste voor deze spannende reis en zal jullie weer vol belangstelling volgen.
Groetjes,Erica -
13 April 2016 - 17:46
Henk En Riek:
waar moet de donatie heen????????? -
15 April 2016 - 12:55
Hans En Jeanette:
Ha Jan en Gerda,
Alweer volop bezig met de nieuwe reis. Super dat jullie dit kunnen en mogen doen. We zijn heel benieuwd hoe jullie een en ander daar gaan beleven.
Een hele fijne en mooie tijd en veel succes gewenst.
Hartelijke groetjes,
Hans en Jeanette -
20 April 2016 - 12:38
Belayhadera8:
dag.gerda jan een fijne tijd in china